ФОРМАТ РЕСТОРАНУ «DARK KITCHEN»: АДАПТАЦІЯ В УМОВАХ КАРАНТИНУ

О. Маслійчук

Анотація


Під час карантину заклади ресторанного бізнесу вимушені швидко реагувати на нові умови на ринку сфери послуг. Закладам ресторанного господарства необхідно шукати нові формати і шляхи функціонування.

Метою дослідження є аналіз адаптації ресторанного господарства під час карантину через упровадження нового формату діяльності.


Повний текст:

PDF

Посилання


Без офіціантів і посадкових місць: у Києві відкрили перший ресторан у форматі dark kitchen [Електронний ресурс]. – Режим доступу: https:// www.the-village.com.ua/village/food/food-promo/291523-dark-kitchen (дата звернення: 04.11.2020).

Dark kitchen – рестораны будущего или костыль в кризис? [Электронный ресурс]. – Режим доступа: https://f.partnerkin.com/blog/allinfo/ dark_kitchen (дата просмотра: 04.11.2020).

Dark Kitchen и онлайн- доставка еды: инструкция по выживанию для рестораторов [Электронный ресурс]. – Режим доступа: https://brabagency.

com/insights/dark-kitchen (дата просмотра: 04.11.2020).

Офіційна сторінка Naturpack [Електронний ресурс]. – Режим доступу: www.naturpack.com.ua (дата звернення: 04.11.2020).

Адаптація готельно- ресторанного бізнесу в умовах карантину / Доценко В. Ф., Цирульнікова В. В., Тищенко О. М., Різник А. О. // Інноваційні технології в готельно-р есторанному бізнесі : матеріали ІХ Всеукраїнської науково-п рактичної конференції 19–20 травня 2020 р. – Київ : НУХТ. – С. 32.


Посилання

  • Поки немає зовнішніх посилань.