НАПРЯМ РОЗВИТКУ ТУРИСТИЧНОЇ ТА ГОТЕЛЬНОЇ ІНДУСТРІЇ ЗМІЇВЩИНИ З УРАХУВАННЯМ РЕКРЕАЦІЙНОГО ПОТЕНЦІАЛУ, ІСТОРИЧНОЇ СПАДЩИНИ ТА НАСЛІДКІВ ПАНДЕМІЇ COVID‐19
Анотація
Повний текст:
PDFПосилання
Туризм на Харківщині. Природно-рекреаційні ресурси та істори- кокультурний потенціал регіону : бібліогр. путівник / Упр. культури і туризму Харк. облдержадмін., Харк. обл. універс. наук. б-ка ; уклад. Г. М. Єрофєєва. – Харків, 2008. – 203 с.
З виступу директора Українського НДІ лісового господарства та меліорації Віктора Ткача [Електронний ресурс]. – Режим доступу: https:// kharkivoda.gov.ua/news/104485.
Публічний звіт державного агентства лісових ресурсів України за 2019 рік [Електронний ресурс]. – Режим доступу: https://mepr.gov.ua/files/ images/news_2020/26022020.pdf
Інформація Харківського облуправління лісового та мисливського господарства [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://www. oblrada.kharkov.ua/ua/509980/1udd/KO/10698
Насонова О. Вірус вбиває ресторанний бізнес [Електронний ресурс] / О. Насонова // Економічна правда – Режим доступу: https://www. epravda.com.ua/columns/2020/03/12/657986/
Гостиничный бизнес и коронавирус: как правильно выходить из карантина [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://prohotel.ru/ news‐223239/0/
Посилання
- Поки немає зовнішніх посилань.