РОБОТА ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА ПІД ЧАС ПАНДЕМІЇ COVID‐19
Анотація
Повний текст:
PDFПосилання
З 5 червня діють нові вимоги до роботи закладів громадського харчу- вання [Електронний ресурс]. – Режим доступу: https://www.kadrovik01. com.ua/news/4297-z‐5-chervnya-dyut-nov-vimogi-do-roboti-zakladv- gromadskogo-harchuvannya
Комітети | Львівська торгово-промислова палата [Електронний ресурс]. – Режим доступу: https://lcci.com.ua/komitety/
Паска М.З. Техно-новини ресторанного бізнесу / Паска М. З., Куцмида А. Т. // Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв : матеріали міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. (24 листоп. 2020 р.). – Мелітополь, 2020. – С. 230–233.
Стандарт вищої освіти України другий (магістерський) рівень, галузь знань 18 "Виробництво та технології", спеціальність 181 "Харчові тех- нології" / розроб. Паска С. М. [та ін.]. – Київ : МОН України, 2020. – 14 с.
Посилання
- Поки немає зовнішніх посилань.