ІННОВАЦІЇ: ДІЯЛЬНІСТЬ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
Анотація
Інноваційні технології відіграють важливу роль у діяльності закладів ресторанного господарства (ЗРГ), адже забезпечують ефективне функціонування підприємств. Завдяки новинкам можна чітко простежити вплив інноваційних процесів, які є суттєвими та необхідними для підприємств, оскільки сприяють зростанню ефективності, заохочують нових клієнтів та підвищують конкурентоспроможність на ринку.
Дослідження інноваційних технологій під час створення, впровадження і поширення нових продуктів, послуг у закладах ресторанного господарства.
Інновації та їхні процеси досліджували багато авторів, які твердили, що вони охоплюють виробничу, маркетингову діяльність, метою яких є задоволення потреб ринку та споживачів. Без інноваційних технологій не було б новинок у техніці, сучасних інновацій, які сьогодні є необхідними в ресторанному бізнесі.
Повний текст:
PDFПосилання
Малюта Л. Концептуальна модель управління інноваціями: орієнтація на ринок / Л. Малюта, Л. Мельник // Вісник Житомирського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки. – 2015. – No 2(72). – С. 139–144.
Сусол Н. Я. Організація виробничої діяльності в закладах ресторанного господарства / Н. Я. Сусол. – Львів, 2015. – 316 с.
Прилепа Н. В. Особливості розвитку інноваційних технологій у сфері ресторанного господарства / Н. В. Прилепа // Вісник Хмельницького національного університету. – 2016. – No 4, т. 2. – С. 212–215.
Бурак В. Г. Оптимізація технологічних процесів виробництва сировини і ковбасних виробів із застосуванням бактеріальних заквасок / Буряк В. Г. // Вісник Херсонського національного технічного університе- ту. – 2018. – Вип. 1(64). – С. 81–92.
Бурак В. Г. Оптимізація технологічних процесів при виробництві ком- бінованих продуктів та підвищення якості сировини / Буряк В. Г. // Вісник Херсонського національного технічного університету. – 2018. – Вип. 1(64). – С. 92–103.
Standardization, Metrology, Certification and Quality Management, Manual. Komprint / Bal’-Prylypko L.V., Slobodianiuk N. M., Polishchuk G. Ye., Pas- ka M. Z., Burak V. Ye. – Kyiv : Komprint, 2017. – 558 p.
Посилання
- Поки немає зовнішніх посилань.