ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ГАСТРОНОМІЧНОГО ТУРИЗМУ В ДНІПРОПЕТРОВСЬКІЙ ОБЛАСТІ

Т. Колісниченко

Анотація


Дніпропетровська область має чимало невикористаних туристич- них можливостей та пошуку нових шляхів розвитку як підприємств туристичного бізнесу, так і готельно-­ресторанної сфери. Одним із та- ких рішень є об’єднання декількох зусиль учасників для розвитку, удосконалення роботи вказаних підприємств для досягнення бажа- них результатів у майбутньому. На сьогоднішній день для багатьох країн індустрія туризму є найважливішою статтею доходу і, як ре- зультат, одним із пріоритетних та перспективних напрямів розвит- ку економіки. Найчастіше туристи хочуть ознайомитися не тільки з пам'ятками, а й пізнати особливості місцевої кухні. Гастрономія є важливим ресурсом території, джерелом формування її ідентичності.

Повний текст:

PDF

Посилання


Зеленская Е. М. Гастрономический компонент в индустрии туризма / Е. М. Зеленская // Вестник Север. федер. ун-та. Серия: Гуманитарныу и социальные науки. – 2015. – No 3. – С. 110–117.

Гастрономический ренессанс [Электронный ресурс]. – Режим доступа: https://magazine.nv.ua/journal/3363-journal-no‐15/top‐100-luchshikh-­ restoranov-ukrainy–2019.html.


Посилання

  • Поки немає зовнішніх посилань.