СУЧАСНЕ ТЕПЛОВЕ УСТАТКУВАННЯ ЯК РУШІЙ РОЗВИТКУ ЗАКЛАДІВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ

О. Іжевська, А. Білодід, С. Сабат

Анотація


Низка технологій теплового оброблення продуктів зумовлює застосування теплового устаткування, що є невід’ємною частиною сучасних закладів ресторанного господарства (ЗРГ). Для успішного ведення бізнесу оптимальне оснащення гарячого цеху є важливішою складовою частиною, ніж інтер’єр високого класу, затишна атмосфе- ра, першокласний сервіс. Гарячий цех є невидимим структуроутво- рювальним елементом ЗРГ, а теплове устаткування формує основу іміджу успішного підприємства. Метою нашої роботи є розгляд новітнього теплового устаткування на ринку готельно-­ресторанного бізнесу.

Повний текст:

PDF

Посилання


«Фуд-Сервіс» Перший інтернет магазин харчового обладнання в Україні [Електронний ресурс]. – Режим доступу: https://www.food-service.com. ua/ua/ (дата звернення 05.11.2020).

Керамічний гриль Monolith Le CHEF 55 см BBQ GURU PRO-SERIES [Елек- тронний ресурс]. – Режим доступу: https://www.food-service.com.ua/ ua/https://picnicmarket.com.ua/keramichnii-gril-monolith-le-chef‐55- sm-bbq-guru-chornii-pro-series-na-stalevikh-­nizhkakh/ (дата звернення 05.11.2020).


Посилання

  • Поки немає зовнішніх посилань.