ВІДКРИТА КУХНЯ РЕСТОРАНУ ЯК ОДИН ІЗ ЕЛЕМЕНТІВ ЗАЛУЧЕННЯ ВІДВІДУВАЧІВ

Т. Колісниченко, Т. Климова

Анотація


Важливу роль відіграють зміни в якості розвитку ринку виробни- цтва продукції ресторанного господарства і його висока динаміка зростання. Інновації впливають на всю економіку, тож сфера харчу- вання на підприємствах ресторанного господарства не є винятком. Форми гастрономічної культури постійно зазнають змін, а способи приготування і споживання стають важливою частиною повсякден- ного життя будь-якої людини, міняючи функцію простого задоволення біологічної потреби. Для характеристики повсякденного харчуван- ня останнім часом найчастіше використовують поняття гастроно- мічної культури. Вживання їжі – процедура, пов'язана з соціально-­ культурними формами поведінки людей (обрядами, ритуалами, церемоніями і т. д.), вона супроводжує різні події людського життя.

Повний текст:

PDF

Посилання


Академія гостинності [Електронний ресурс]. – Режим доступу: https:// eventmarket.ru/restoran-s-otkryitoy-­kuhney-ili-kogda-­prigotovlenie-edyi- prevrashhaetsya-v-shou/.


Посилання

  • Поки немає зовнішніх посилань.