СУЧАСНИЙ СТАН ДІЯЛЬНОСТІ РЕСТОРАННИХ ПІДПРИЄМСТВ У МІСТІ ЗАПОРІЖЖІ

Т. Кукліна, Є. Бабій

Анотація


Через уведення карантину в березні 2019 р. частина підприємств ресторанного господарства припинили свою діяльність. Зокрема, приблизно 15 % закладів було закрито по всій Україні, інші ж почали шукати нові форми праці. Мета роботи – розглянути можливості діяльності ресторанних підприємств у сучасному форматі.

Повний текст:

PDF

Посилання


Балацька Н. Ю. Ресторанний бізнес в умовах пандемії коронавіру‐ су: проблеми та напрями трансформації моделей розвитку [Елек‐ тронний ресурс]. – Режим доступу http://www.market-infr.od.ua/ journals/2020/42_2020_ukr/22.pdf. (дата звернення: 10.11.2020).

Акція протесту під Кабміном: підприємці проти карантину «вихідного дня». [Електронний ресурс]. – Режим доступу: https://www.the-village. com.ua/village/city/picture-­story/304083-aktsiya-­protestu-pid-kabminom-­ pidpriemtsi-proti-­karantinu-vihidnogo-dnya. (дата звернення: 11.11.2020).


Посилання

  • Поки немає зовнішніх посилань.