Редакційна політика

Політика розділів

Сучасні тенденції та стратегії розвитку готельно-ресторанного бізнесу

Вибрано Приймає рукописи Вибрано Індексується Вибрано Рецензується

Інновації харчових технологій та продукції ресторанного господарства

Вибрано Приймає рукописи Вибрано Індексується Вибрано Рецензується

Розвиток туристичної сфери в умовах глобалізації

Вибрано Приймає рукописи Вибрано Індексується Вибрано Рецензується

Стан та перспективи розвитку економіки та менеджменту індустрії гостинності

Вибрано Приймає рукописи Вибрано Індексується Вибрано Рецензується

Наукові основи гуманітарної підготовки фахівців для сфери гостинності, освітні та професійні стандарти

Вибрано Приймає рукописи Вибрано Індексується Вибрано Рецензується

Інновації харчових та крафтових технологій для HoReCa

Вибрано Приймає рукописи Вибрано Індексується Вибрано Рецензується
 

Політика відкритого доступу

Цей журнал практикує політику негайного відкритого доступу до опублікованого змісту, підтримуючи принципи вільного поширення наукової інформації та глобального обміну знаннями задля загального суспільного прогресу.