Політика розділів
Сучасні тенденції та стратегії розвитку готельно-ресторанного бізнесу
![]() |
![]() |
![]() |
Інновації харчових технологій та продукції ресторанного господарства
![]() |
![]() |
![]() |
Розвиток туристичної сфери в умовах глобалізації
![]() |
![]() |
![]() |
Стан та перспективи розвитку економіки та менеджменту індустрії гостинності
![]() |
![]() |
![]() |
Наукові основи гуманітарної підготовки фахівців для сфери гостинності, освітні та професійні стандарти
![]() |
![]() |
![]() |
Інновації харчових та крафтових технологій для HoReCa
![]() |
![]() |
![]() |
Політика відкритого доступу
Цей журнал практикує політику негайного відкритого доступу до опублікованого змісту, підтримуючи принципи вільного поширення наукової інформації та глобального обміну знаннями задля загального суспільного прогресу.