АГЛЮТЕНОВА ДІЄТОТЕРАПІЯ В ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ

Марія Бахмацька, Ірина Медвідь, Олена Шидловська

Анотація


Останнім часом кількість людей, які страждають від целіакії та непереносимості глютену, збільшується. В Україні ж виробництво безглютенових виробів не налагоджене, проте забезпечувати цю категорію населення спеціалізованими продуктами харчування потрібно постійно. Тому розроблення нових технологій безглютенової продукції та впровадження аглютенової дієтотерапії на підприємствах індустрії гостинності (загальнодоступних закладах ресторанного господарства та при готельних підприємствах) є актуальним завданням.

Повний текст:

PDF

Посилання


Health Benefits and Adverse Effects of a Gluten- Free Diet in Non–Celiac Disease Patients [Electronic resource]. – URL: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/

Šálková D. Gluten-free food – the influence of selected qualitative characteristics on consumer decision making of coeliacs in hospitality establishments / Šálková D., Hes A. // Czech J. Food Sci. – 2015. – Vol. 33. – P. 513–517.


Посилання

  • Поки немає зовнішніх посилань.