Зміст
Сучасні тенденції та стратегії розвитку готельно-ресторанного бізнесу
ДОСЛІДЖЕННЯ ПОТЕНЦІАЛУ РОЗВИТКУ ГОТЕЛЬНОЇ ІНДУСТРІЇ В МІСТІ ТРУСКАВЦІ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ | |
Асьят Абрамова |
АГЛЮТЕНОВА ДІЄТОТЕРАПІЯ В ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ | |
Марія Бахмацька, Ірина Медвідь, Олена Шидловська |
ВПЛИВ ЕТНІЧНОЇ КУХНІ НА ОСОБЛИВОСТІ ГАСТРОТУРИЗМУ | |
Олег Боратинський, Марія Паска |
НАДАННЯ ДОДАТКОВИХ ПОСЛУГ: ОРГАНІЗАЦІЯ ТА НАПРЯМИ ЇХ УДОСКОНАЛЕННЯ | |
Мілена Вольперт, Олена Жихор |
МЕТОДИ ГОТЕЛІВ ЩОДО ГАРАНТУВАННЯ САНІТАРНО-ГІГІЄНІЧНОЇ БЕЗПЕКИ ПІДПРИЄМСТВ ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ | |
Данило Бондаренко |
ОСОБЛИВОСТІ ВПРОВАДЖЕННЯ СИСТЕМИ ХАРЧОВОЇ БЕЗПЕКИ У ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА, ЯКІ БАЗУЮТЬСЯ НА ПРИНЦИПАХ НАССР | |
Іван Гілецький, Марія Паска |
СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ | |
Оксана Давидова |
ДОСЛІДЖЕННЯ СУЧАСНИХ КУЛІНАРНИХ ТРЕНДІВ У ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА МІСТА КИЄВА | |
Дарина Діденко, Артем Ущаповський |
ФУНКЦІОНУВАННЯ ЗАКЛАДІВ ГОТЕЛЬНО- РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА В УМОВАХ ПАНДЕМІЇ СOVID-19 | |
Ольга Дулька, Софія Бенедичук |
АНАЛІЗ РИНКУ ВИНА РІЗНИХ РЕГІОНІВ СВІТУ У РЕСТОРАНІ-КРАМНИЦІ «ВИНО & М'ЯСО» У КОНТЕКСТІ РОБОТИ СОМЕЛЬЄ | |
Роксолана Калитин, Ольга Радзімовська, Марія Паска |
СУЧАСНІ ПІДХОДИ ДО РОЗРОБЛЕННЯ ІННОВАЦІЙНОЇ СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА | |
Тетяна Карман |
ВПЛИВ ПАНДЕМІЇ КОРОНАВІРУСУ COVID‑19 НА РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС В УКРАЇНІ | |
Марта Карпова, Марія Паска |
ОСНОВНІ ПЕРЕВАГИ ВЕНДИНГОВИХ КАФЕ-РЕСТОРАНІВ В УМОВАХ ПАНДЕМІЇ COVID-19 | |
Тетяна Колісниченко, Іван Левицький |
НОВІТНІ ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ РЕСТОРАННИХ ТРЕНДІВ ПІД ВПЛИВОМ ПАНДЕМІЇ COVID‑19 | |
Тетяна Колісниченко |
ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ РОЗВИТКУ В РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ | |
Тетяна Колісниченко, Євгенія Фесак |
ІННОВАЦІЙНА ПОСЛУГА ЯК ТЕНДЕНЦІЯ РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВ СФЕРИ ГОСТИННОСТІ | |
Діана Курмач, Лариса Шаран |
ГЛЕМПІНГ – НОВІТНЯ КОНЦЕПЦІЯ В ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ | |
Галина Кушнірук, Цвітана Кісіль |
ПРОСУВАННЯ ПОСЛУГ У СИСТЕМІ HoReCa | |
Людмила Кюрчева, Анастасія Ганчева |
АКТУАЛЬНІСТЬ УПРОВАДЖЕННЯ ІННОВАЦІЙ У ЗАКЛАДАХ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ В СУЧАСНИХ УМОВАХ | |
Алла Левчук, Уляна Гузар |
ІСТОРІЯ ФОРМУВАННЯ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ ТА ЇЇ СУЧАСНИЙ СТАН В УКРАЇНІ | |
Христина Лешко, Олена Валігун |
ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ В УМОВАХ ПАНДЕМІЇ COVID‑19 | |
Тетяна Манич |
ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ БУКОВИНИ | |
Тетяна Марусяк, Тетяна Незвещук-Когут |
ПЕРСПЕКТИВНІ НАПРЯМКИ РОЗВИТКУ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ | |
Денис Миронов, Світлана Рибакова |
ЕТИКА Й ЕСТЕТИКА ЯК ОСНОВА ФОРМУВАННЯ КОМФОРТУ ЗАКЛАДУ ГОСТИННОСТІ | |
Тетяна Незвещук-Когут |
УПРАВЛІННЯ ІННОВАЦІЙНОЮ ДІЯЛЬНІСТЮ У СФЕРІ ГОСТИННОСТІ | |
Назар Ніколаєнко, Олена Жихор |
УПРОВАДЖЕННЯ НОВІТНІХ ТЕХНОЛОГІЙ ОБСЛУГОВУВАННЯ СПОЖИВАЧІВ У ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА | |
Наталія Петришин |
ФОРМУВАННЯ ЗДОРОВОГО ХАРЧОВОГО СЕРЕДОВИЩА ЧЕРЕЗ ВПЛИВ ПІДПРИЄМСТВ HoReCa | |
Валентина Жукова |
ПЕРСПЕКТИВНІ НАПРЯМИ РОЗВИТКУ РЕСТОРАННОГО ТУРИЗМУ | |
Ольга Радзімовська, Марія Паска |
РОЗВИТОК СЕГМЕНТУ BBQ-РЕСТОРАНІВ В УКРАЇНІ | |
Михайло Рутинський |
СУЧАСНА УКРАЇНСЬКА КУХНЯ: НЕ МІФ І НЕ ВИГАДКА | |
Людмила Шастало |
ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ В УКРАЇНІ | |
Поліна Шмадченко, Олена Жихор |
Інновації харчових технологій та продукції ресторанного господарства
THE USE OF AMARANTH IN THE FORMULATION OF FISHMEAL CULINARY PRODUCTS FOR FUNCTIONAL PURPOSES | |
I. V. Ditrikh, A. V. Kopovska |
PROSPECTS OF USING NON-TRADITIONAL VEGETABLE RAW MATERIALS FOR THE DEVELOPMENT OF POLYCOMPONENT FISH PRODUCTS | |
I. V. Ditrikh, D.V Timoshin |
BASIC PRINCIPLES OF RATIONAL BALANCED DIET FOR ATHLETES | |
Alla Levchuk, Mariia Paska |
СУЧАСНІ ТРЕНДИ В АЛЬТЕРНАТИВНИХ ПРОДУКТАХ ХАРЧУВАННЯ | |
Лариса Баль-Прилипко, Світлана Тарасенко, Богдана Леонова, Юрій Кушнір |
ПЕРСПЕКТИВИ РИНКУ ПРОДУКТІВ, АЛЬТЕРНАТИВНИХ МОЛОЧНИМ | |
Лариса Баль-Прилипко, Олександр Панасюк, Єва Толок |
НАУКОВЕ ОБҐРУНТУВАННЯ ТА РОЗРОБЛЕННЯ РЕЦЕПТУРИ ВОДИ ЗБАЛАНСОВАНОГО СКЛАДУ | |
Лариса Баль-Прилипко, Марія Паска, Анастасія Бутенко |
ВИКОРИСТАННЯ НЕТРАДИЦІЙНОЇ СИРОВИНИ У СКЛАДІ М’ЯСНИХ ТЕФТЕЛЕЙ У ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА | |
Ірина Бандура, Аліна Кулик |
ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ВИРОБНИЦТВА ЕКОПАКОВАННЯ | |
Ольга Романовська, Інна Бирзу |
ОСНОВНІ ТЕХНОЛОГІЧНІ ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ | |
Ірина Гужва, Олена Жихор |
ПРІОРИТЕТНІ НАПРЯМИ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЯКОСТІ ТА БЕЗПЕКИ ПРОДУКЦІЇ ТА ПОСЛУГ | |
Оксана Давидова |
ТЕХНОЛОГІЯ БОРОШНЯНИХ КУЛІНАРНИХ ВИРОБІВ НА ОСНОВІ КОМПОЗИТНОЇ БОРОШНЯНОЇ СУМІШІ | |
Інна Данилюк, Любов Струтинська |
ФУНКЦІОНАЛЬНІ ВЛАСТИВОСТІ КАВИ | |
Орися Іжевська |
СУЧАСНІ КУЛІНАРНІ ТРЕНДИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ ЇХ ВИКОРИСТАННЯ У РЕСТОРАННОМУ ГОСПОДАРСТВІ | |
Анастасія Куцмида, Марія Паска |
ФІЗИКО-ХІМІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ШРОТІВ ВОЛОСЬКОГО ГОРІХА І КУНЖУТУ | |
Михайло Кравченко, Віталій Михайлик |
РОЗВИТОК РИБНОГО ГОСПОДАРСТВА ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ | |
Ольга Романовська, Олександра Михальська |
ОЗДОРОВЧІ СОКОВМІСНІ НАПОЇ НА ОСНОВІ НАСІННЯ ЧІА ДЛЯ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА, ТУРИЗМУ ТА ІНДУСТРІЇ СПОРТУ | |
Аліна Моргуненко, Орися Іжевська, Наталія Фітель |
МОДЕРНІЗАЦІЯ ДИТЯЧОГО МЕНЮ В ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА | |
Марія Паска, Марта Карпова |
ФЕРМЕНТОВАНІ ПРОДУКТИ – СУЧАСНИЙ ТРЕНД ДО РОЗШИРЕННЯ АСОРТИМЕНТУ ПРОДУКЦІЇ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА | |
Наталія Петришин, Ірина Ланиця |
ВПЛИВ СУХОЇ ПШЕНИЧНОЇ КЛЕЙКОВИНИ НА ПОКАЗНИКИ ТЕХНОЛОГІЧНОГО ПРОЦЕСУ І ЯКІСТЬ БУЛОК ЗІ ШРОТОМ НАСІННЯ КУНЖУТУ | |
Софія Повшик, Орися Іжевська, Олександра Петрюк |
АКТУАЛЬНІСТЬ УДОСКОНАЛЕННЯ МОЛОКОВМІСНИХ КИСЛОМОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ | |
Ольга Сніжко, Вероніка Пахомова |
ТЕХНОЛОГІЯ ОВОЧЕВИХ СТРАВ ПІДВИЩЕНОЇ БІОЛОГІЧНОЇ ТА ХАРЧОВОЇ ЦІННОСТІ | |
Інна Данилюк, Любов Струтинська, Ольга Адамович |
ІННОВАЦІЙНІ СПОСОБИ ПАКУВАННЯ М’ЯСНИХ ВИРОБІВ | |
Ольга Романовська, Леся Філікович |
КУЛІНАРНІ ТРЕНДИ ФРАНЦІЇ | |
Марія Філь |
ВИКОРИСТАННЯ СОУСІВ ДЛЯ М’ЯСНИХ СТРАВ | |
Тетяна Хорунжа, Василь Пасічний |
ТИТРИМЕТРИЧНИЙ АНАЛІЗ ВЗАЄМОДІЇ БІОПОЛІМЕРІВ БОРОШНЯНОЇ СИРОВИНИ ЗІ СТРУКТУРОУТВОРЮВАЧАМИ БІЛКОВОЇ ТА ПОЛІСАХАРИДНОЇ ПРИРОДИ | |
Ольга Шаніна, Наталія Боровікова |
Розвиток туристичної сфери в умовах глобалізації
РЕЛІГІЙНИЙ ТУРИЗМ В УМОВАХ ГЛОБАЛІЗАЦІЇ ТА ПАНДЕМІЧНОЇ НЕБЕЗПЕКИ | |
Ольга Борисова, Світлана Сисоєва |
ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ МІЖНАРОДНОГО ТУРИЗМУ В УКРАЇНІ В УМОВАХ ПОДОЛАННЯ ПАНДЕМІЇ COVID‑19 | |
Андрій Голод, Марія Базюк |
СОЦІАЛЬНА БЕЗПЕКА ТУРИЗМУ ЯК ПРЕДМЕТ ТУРИЗМОЗНАВЧИХ ДОСЛІДЖЕНЬ | |
Андрій Голод, Степан Мацюк |
ПАЛОМНИЦЬКИЙ ТУРИЗМ – ОСНОВА ФОРМУВАННЯ ХРИСТИЯНСЬКОЇ МОРАЛІ ВІРУЮЧИХ | |
Володимир Грех |
РОЗВИТОК ТУРИЗМУ В УМОВАХ ПАНДЕМІЇ COVID‑19 | |
Оксана Давидова, Світлана Сисоєва |
СІВЕРСЬКИЙ ДОНЕЦЬ ЯК КАТАЛІЗАТОР РОЗВИТКУ ВОДНОГО ТУРИЗМУ НА ХАРКІВЩИНІ | |
Володимир Дуб, Дмитро Горєлков, Анастасія Борис, Анжела Cлюсар |
ЛІКУВАЛЬНО- ОЗДОРОВЧИЙ ТУРИЗМ В УКРАЇНІ В УМОВАХ СУЧАСНИХ ГЛОБАЛЬНИХ СОЦІАЛЬНО- ЕКОНОМІЧНИХ ПОТРЯСІНЬ | |
Ніна Карпенко, Юлія Козоріз |
ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ СПОРТИВНОГО ГАСТРОТУРИЗМУ НА ЛЬВІВЩИНІ | |
Богдан Кіндзер, Станіслав Сабат |
УПРАВЛІННЯ ПРОЄКТАМИ В ТУРИСТИЧНІЙ ГАЛУЗІ, ЇХНЯ СУТЬ ТА ЗНАЧЕННЯ | |
Оксана Кулик |
РОЛЬ ТУРИСТИЧНО-РЕКРЕАЦІЙНОГО ПОТЕНЦІАЛУ В РОЗВИТКУ ЕКОНОМІКИ РЕГІОНУ | |
Андрій Кухтій, Павло Лоцман, Лідія Тимошенко |
АНІМАЦІЙНА ДІЯЛЬНІСТЬ ЯК СКЛАДНИК РЕКРЕАЦІЇ В УМОВАХ ГЛОБАЛІЗАЦІЇ | |
Павло Кучер, Павло Лоцман, Лідія Тимошенко |
ЙОГА-ТУРИ ЯК ПЕРСПЕКТИВНА НІША ВЕЛНЕС-ТУРИЗМУ | |
Галина Кушнірук, Валерія Пилипенко |
РОЛЬ ТУРИСТИЧНО-РЕКРЕАЦІЙНОГО ПОТЕНЦІАЛУ В РОЗВИТКУ ЕКОНОМІКИ РЕГІОНУ | |
Андрій Кухтій, Павло Лоцман, Лідія Тимошенко |
ПОТЕНЦІАЛ РОЗВИТКУ ЕКСТРЕМАЛЬНОГО ТУРИЗМУ В УМОВАХ ГЛОБАЛІЗАЦІЇ | |
Галина Кушнірук, Олександр Чичул |
АНІМАЦІЙНА ДІЯЛЬНІСТЬ ЯК СКЛАДНИК РЕКРЕАЦІЇ В УМОВАХ ГЛОБАЛІЗАЦІЇ | |
Павло Кучер, Павло Лоцман, Лідія Тимошенко |
ШЛЯХИ МОДЕРНІЗАЦІЇ САНАТОРНО-КУРОРТНОГО КОМПЛЕКСУ КУРОРТУ «СХІДНИЦЯ» | |
Мороз Соломія |
ГАСТРОНОМІЧНИЙ ТУРИЗМ ЯК ПЕРСПЕКТИВНИЙ НАПРЯМ РЕГІОНАЛЬНОГО РОЗВИТКУ | |
Оксана Никига |
АВТОМАТИЗОВАНІ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ В ГОТЕЛЬНО- РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ | |
Ірина Оленич |
ЗАСТОСУВАННЯ ТЕХНОЛОГІЙ BIG DATA В ІНДУСТРІЇ ТУРИЗМУ | |
Галина Островська |
ТЕМАТИЧНІ ПАРКИ ДОЗВІЛЛЯ ТА РОЗВАГ В УКРАЇНІ | |
Оксана Стецюк |
ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ СОЦІАЛЬНОГО ТУРИЗМУ В УКРАЇНІ | |
Юлія Феленчак, Тетяна Тупичак |
ГЕОІНФОРМАЦІЙНА СИСТЕМА ЯК КОМПОНЕНТ ІННОВАЦІЙНОГО РОЗВИТКУ ТУРИСТИЧНОЇ ГАЛУЗІ РЕГІОНУ | |
Володимир Худоба |
ТУРИСТИЧНИЙ КЛАСТЕР ЯК ІННОВАЦІЙНИЙ РОЗВИТОК ТУРИСТИЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ | |
Діана Цесьців, Володимир Худоба |
ІННОВАЦІЙНІ НАПРЯМИ РОЗВИТКУ ТУРИСТИЧНОЇ ІНФРАСТРУКТУРИ ПРИКОРДОННОЇ ЗОНИ | |
Ольга Четирбук, Андрій Голод |
ЗАСАДНИЧІ АСПЕКТИ РОЗВИТКУ СФЕРИ ТУРИЗМУ ТА ГОСТИННОСТІ | |
Павло Штойко |
Стан та перспективи розвитку економіки та менеджменту індустрії гостинності
«SECONDMENT» ЯК ІННОВАЦІЙНИЙ МЕТОД РОЗВИТКУ ПЕРСОНАЛУ В ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ | |
Уляна Гузар, Оксана Вільчинська |
ЕМОЦІЙНА ДОВІРА СПОЖИВАЧА ЯК ОДИН ІЗ ЧИННИКІВ УСПІХУ ЗАКЛАДУ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ | |
Уляна Гузар |
АНАЛІЗ ВПЛИВУ ПАНДЕМІЇ COVID‑19 НА ЗАЙНЯТІСТЬ НАСЕЛЕННЯ | |
Ольга Завидівська, Наталія Завидівська, Іван Гуль |
ГРОМАДЯНСЬКЕ СУСПІЛЬСТВО ТА ІНСТИТУТ ТУРИЗМУ: ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ВЗАЄМОДІЇ ТА ФУНКЦІОНУВАННЯ | |
Юрій Карпенко, Лариса Степанова |
ІННОВАЦІЙНІ МЕТОДИ ПІДВИЩЕННЯ ЛОЯЛЬНОСТІ СПОЖИВАЧІВ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ | |
Іван Коркуна, Степан Мацюк, Софія Сенів |
РОЗВИТОК СЕКТОРУ ГОСТИННОСТІ В МАЛИХ КУРОРТНИХ ТУРИСТИЧНИХ ДЕСТИНАЦІЯХ УКРАЇНИ | |
Ніна Куреда, Олексій Каіль, Марія Кізима |
ОСОБЛИВОСТІ ФОРМУВАННЯ ІМІДЖУ В ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ | |
Христина Лешко, Юлія Андрушко |
АНАЛІЗ МІЖНАРОДНИХ СТАНДАРТІВ ІЗ КОРПОРАТИВНОЇ СОЦІАЛЬНОЇ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ НА ТУРИСТИЧНИХ ПІДПРИЄМСТВАХ | |
Христина Лешко |
МЕНЕДЖМЕНТ ІННОВАЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ У СФЕРІ ГОТЕЛЬНО- РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ | |
Анатолій Павленчик, Владислава Беспала |
ІННОВАЦІЙНА МОДЕЛЬ ПІДПРИЄМНИЦТВА У СФЕРІ ГОСТИННОСТІ | |
Наталія Павленчик, Мар’яна Свирида |
ПОСЛІДОВНІСТЬ ОЦІНЮВАННЯ АДАПТИВНОЇ МАРКЕТИНГОВОЇ СТРАТЕГІЇ ПІДПРИЄМСТВ ГОТЕЛЬНО- РЕСТОРАННОЇ ІНДУСТРІЇ | |
Ірина Петлін |
СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ ФОРМУВАННЯ МАРКЕТИНГОВОЇ ПОЛІТИКИ ЗАКЛАДІВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ | |
Владислава Руденко, Уляна Гузар |
МЕТОДИ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЕФЕКТИВНОГО ФОРМУВАННЯ КОРПОРАТИВНОЇ КУЛЬТУРИ У ЗАКЛАДАХ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ | |
Максим Тихоновський, Уляна Гузар |
ІННОВАЦІЙНЕ УПРАВЛІННЯ РОЗВИТКОМ ПІДПРИЄМСТВ ЯК ДІЄВИЙ СПОСІБ РЕАГУВАННЯ НА ВИКЛИКИ СЬОГОДЕННЯ | |
Оксана Давидова, Тетяна Шталь |
Наукові основи гуманітарної підготовки фахівців для сфери гостинності, освітні та професійні стандарти
DIVERSITY AND INCLUSION | |
Halyna Paska |
ПРОБЛЕМИ УКРАЇНСЬКОЇ ВИЩОЇ ОСВІТИ У КОНТЕКСТІ БОЛОНСЬКОГО ПРОЦЕСУ | |
Яна Гуль, Світлана Криштанович |
ЕЛЕМЕНТИ КОМП’ЮТЕРНОГО ПРОГРАМУВАННЯ В ОСВІТНІХ КОМПОНЕНТАХ БАКАЛАВРАТУ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ | |
Ігор Заневський, Людмила Заневська |
КОМПЕТЕНТНІСНИЙ ПІДХІД ЯК ЕТАП УПРОВАДЖЕННЯ СУЧАСНИХ ОСВІТНІХ ЗМІН | |
Ігор Кіндрат, Світлана Криштанович |
ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ТА ОСНОВНІ ПРИНЦИПИ РОБОТИ КОМІТЕТУ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ ДІЛОВОЇ ПАЛАТИ УКРАЇНИ | |
Лідія Лукович |
УНІКАЛЬНІСТЬ ПІДГОТОВКИ ФАХІВЦІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 241 «ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА» | |
Марія Паска, Уляна Гузар |
ІВАН БОБЕРСЬКИЙ – УКРАЇНСЬКИЙ НАЦІЄТВОРЕЦЬ | |
Андрій Сова |
ПРОФЕСІЙНА ПРАКТИКА СТУДЕНТІВ У КОНТЕКСТІ МІЖНАРОДНОЇ СПІВПРАЦІ З PANORAMA MORSKA | |
Володимир Холявка, Марія Паска, Лешек Гаратик |
ВІДОБРАЖЕННЯ РЕГІОНАЛЬНОГО КОНТЕКСТУ В ОСВІТНЬО-ПРОФЕСІЙНІЙ ПРОГРАМІ ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 242 «ТУРИЗМ» | |
Галина Щука |