ПРІОРИТЕТНІ НАПРЯМИ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЯКОСТІ ТА БЕЗПЕКИ ПРОДУКЦІЇ ТА ПОСЛУГ
Анотація
Отже, кожному підприємству потрібно розробляти систему, яка гарантуватиме безпеку продукції. Система має передбачати аналіз небезпек (ризиків), які можуть виникнути під час виробництва продуктів харчування та надання послуг готельно- ресторанного господарства.
Повний текст:
PDFПосилання
FAO/WHO (1983) The Role of Food Safety in Health and Development, Report of a Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Safety, Technical Report Series 705 WHO.
Prokhorova V. Methodological Aspects of Implementation of the Safety System in the Activity of Hotel and Catering Industry Enterprises / Prokhorova V., Davydova O., V. Protsenko // International Journal of Engineering & Technology. – 2017. –Vol. 7 (4.3). – Р. 502–506.
Economic activity of enterprises: methodical aspects of assessment / Davydova O., Chebanova N., Kashchena N., Chmil H., Protsenko V. // SHS Web of Conferences. – 2019. – Vol. 67.
Qualitative Substantiation of Strategic Decisions in the Field of Cost Management using the Methods of Economic Mathematical Modeling / Havlovska N., Savina H., Davydova O., Savin S., Rudnichenko Y., Lisovskyi I. // TEM Journal. – 2019. – Vol. 8, is. 3. – P. 959–971. ISSN 2217–8309, DOI: 10.18421/TEM83–38, August 2019.
Посилання
- Поки немає зовнішніх посилань.