ОСНОВНІ ТЕХНОЛОГІЧНІ ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ

Ірина Гужва, Олена Жихор

Анотація


Сьогодення неможливо уявити без якісного сервісу в закладах ресторанного господарства. Інфраструктура міста на 20–25 % складається з пам‘яток архітектури, визначних туристичних місць, на 15– 20 % із закладів харчування (ресторанів, кафе, барів тощо).
Ресторан виступає об‘єктом туристичного маршруту будь-якої людини, тому розвиток харчових технологій та інновації у процесі приготування їжі та особливо в обслуговуванні потрібні для впровадження для кожного підприємства.


Повний текст:

PDF

Посилання


Сучасні інноваційні технології у сфері готельно- ресторанного господарства : матеріали студен. наук. інтернет-конф., 17 травня, 2018 р. – Чернівці, 2018. – 212 с.

Клапчук М. В. Впровадження сучасних інноваційних технологій в ресторанному господарстві [Електронний ресурс] / Михайло Володимирович Клапчук – URL: https://www.academia.edu/32643715/Впровадження_сучасних_інноваційних_технологій_в_ресторанному_господарстві.

Анализ рынка общественного питания (HoReCa, кейтеринг, а также питание на АЗС) [Електронний ресурс] // Pro Consulting Ua. – URL: https:// pro-consulting.ua/pressroom/analiz- rynka-obshestvennogo- pitaniyahoreca- kejtering-takzhe- pitanie-na-azs.

Технології та інновації, які змінюють ресторанний бізнес [Електронний ресурс] // Міністерство з питань стратегічних галузей промисловості України. – URL: https://sfii.gov.ua/tehnologii-ta-innovacii-yaki-zminjujut- restorannij-biznes/.


Посилання

  • Поки немає зовнішніх посилань.