ОСНОВНІ ТЕХНОЛОГІЧНІ ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ
Анотація
Ресторан виступає об‘єктом туристичного маршруту будь-якої людини, тому розвиток харчових технологій та інновації у процесі приготування їжі та особливо в обслуговуванні потрібні для впровадження для кожного підприємства.
Повний текст:
PDFПосилання
Сучасні інноваційні технології у сфері готельно- ресторанного господарства : матеріали студен. наук. інтернет-конф., 17 травня, 2018 р. – Чернівці, 2018. – 212 с.
Клапчук М. В. Впровадження сучасних інноваційних технологій в ресторанному господарстві [Електронний ресурс] / Михайло Володимирович Клапчук – URL: https://www.academia.edu/32643715/Впровадження_сучасних_інноваційних_технологій_в_ресторанному_господарстві.
Анализ рынка общественного питания (HoReCa, кейтеринг, а также питание на АЗС) [Електронний ресурс] // Pro Consulting Ua. – URL: https:// pro-consulting.ua/pressroom/analiz- rynka-obshestvennogo- pitaniyahoreca- kejtering-takzhe- pitanie-na-azs.
Технології та інновації, які змінюють ресторанний бізнес [Електронний ресурс] // Міністерство з питань стратегічних галузей промисловості України. – URL: https://sfii.gov.ua/tehnologii-ta-innovacii-yaki-zminjujut- restorannij-biznes/.
Посилання
- Поки немає зовнішніх посилань.