ВПЛИВ ПАНДЕМІЇ КОРОНАВІРУСУ COVID‑19 НА РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС В УКРАЇНІ
Анотація
Повний текст:
PDFПосилання
Маркет [Електронний ресурс]. – URL: http://market-infr.od.ua/journals/2020/42_2020_ukr/22.pdf
Карантинні заходи [Електронний ресурс]. – URL: https://sfero.org.ua/nassr/karantynni- zahody/
Аналітичий центр «Ресторани України» [Електронний ресурс]. – URL: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=11487036735702 3&id=102348505275876
Радзімовська О. Аналіз діяльності мережі чеської пивоварні «Старгород» на ресторанному ринку Львова / О. Радзімовська, М. Паска, В. Холявка // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез міжнар. наук.-практ. конф. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. – С. 106–109.
Паска М. З. Інноваційні аспекти розробки нових видів делікатесних продуктів спеціального призначення / М. З. Паска, О. В. Радзімовська, М. Бурак // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : тези ІХ Міжнар. наук.-техн. конф. – Київ : НУХТ, 2020. – С. 119–221.
Паска М. З. Сучасні аспекти формування крафтових продуктів у ресторанній справі / Паска М. З., Графська О. І., Кулик О. М. // International scientific and practical conference. – Prague, 2020. – Р. 76–80. DOI: https://doi.org/10.30525/978–9934–588–79–2–2.19
Посилання
- Поки немає зовнішніх посилань.