«SECONDMENT» ЯК ІННОВАЦІЙНИЙ МЕТОД РОЗВИТКУ ПЕРСОНАЛУ В ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ

Уляна Гузар, Оксана Вільчинська

Анотація


Сьогодні в умовах жорсткої конкуренції на ринку ресторанного бізнесу менеджмент підприємства повинен увагу приділяти персоналові, який є обличчям закладу. Практика свідчить, що успіх компанії залежить від якісної організації роботи персоналу, його навчання, мотивації та розвитку. Саме тому актуальність питання дослідження процесу управління розвитком персоналу в ресторанах набуває неабиякої вагомості.
Метою нашої роботи є характеристика інноваційного методу розвитку персоналу в закладах ресторанного бізнесу.
Розвиток персоналу – це системно організований процес безперервного професійного навчання працівників для підготовки їх до виконання нових виробничих функцій, професійно- кваліфікаційного просування, формування резерву керівників та вдосконалення соціальної структури персоналу [1]. Розвиток персоналу забезпечують заходи з виробничої адаптації персоналу, оцінювання кадрів для здійснення атестації персоналу, планування професійної кар‘єри робітників і фахівців, стимулювання розвитку персоналу тощо.


Повний текст:

PDF

Посилання


Воробей О. Ю., Невмержицька С. М. Розвиток персоналу як засіб забезпечення його конкурентоспроможності [Електронний ресурс]. – Режим доступу: https://knutd.edu.ua/publications/pdf/Ukrainian_editions/ Nevmerzicka2015022812.pdf.


Посилання

  • Поки немає зовнішніх посилань.