ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ТА ОСНОВНІ ПРИНЦИПИ РОБОТИ КОМІТЕТУ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ ДІЛОВОЇ ПАЛАТИ УКРАЇНИ
Анотація
Комітет з питань ресторанного бізнесу – це постійний консультативно- дорадчий орган, утворений з-поміж підприємців ресторанного бізнесу, представників харчової галузі, представників підприємницьких об’єднань та органів державної влади.
Мета створення Комітету – поліпшення рамкових умов діяльності регіональної економіки, і, зокрема, підприємств ресторанного бізнесу та харчової галузі [1].
Мета створення Комітету – поліпшення рамкових умов діяльності регіональної економіки, і, зокрема, підприємств ресторанного бізнесу та харчової галузі [1].
Повний текст:
PDFПосилання
Комітет ресторанного бізнесу [Електронний ресурс]: https://www.facebook.com.
Посилання
- Поки немає зовнішніх посилань.