ЕЛЕМЕНТИ КОМП’ЮТЕРНОГО ПРОГРАМУВАННЯ В ОСВІТНІХ КОМПОНЕНТАХ БАКАЛАВРАТУ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ

Ігор Заневський, Людмила Заневська

Анотація


Зростання й подальший розвиток готельно-р есторанного й
туристичного бізнесу визначають за допомогою широкомасштабного застосування новітніх інформаційних систем і технологій. Формується принципово нова технологія гостинності, відповідно до якої від працівників готелів, ресторанів, туристичних операторів та агентів вимагають глибоких професійних знань для оперативного вирішення завдань на платформах сучасного програмного забезпечення: «Microsoft Office», «Opera Enterprise Solution», «1C: Підприємство», «Амадеус», «Галілео» та ін. [1, с. 10].
Львівський державний університет фізичної культури імені Івана Боберського готує фахівців індустрії гостинності за трьома спеціальностями: 241 «Готельно-р есторанна справа», 242 «Туризм», а також 073 «Менеджмент». У переліку конкурсних предметів для вступу до університету на ці спеціальності є, окрім інших, й математика. Вивчення математики й ІТ на цих спеціальностях починається з першого семестру бакалаврату.


Повний текст:

PDF

Посилання


Скопень М. М. Інформаційні системи і технології в готельно- ресторанному та туристичному бізнесі. / Скопень М. М., Сукач М. К., Будя О. П., Артеменко О. І., Хрущ Л. А. // – Київ : Ліра- К, 2018. – 764 с.

Glantz S. A. Primer of biostatistics. / Glantz S. A. // 7th ed. McGraw- Hill. – New York : Health Professions Division, 2012.


Посилання

  • Поки немає зовнішніх посилань.