НОВІТНІ ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ РЕСТОРАННИХ ТРЕНДІВ ПІД ВПЛИВОМ ПАНДЕМІЇ COVID‑19

Тетяна Колісниченко

Анотація


Ресторанна галузь – одна з найбільш адаптивних галузей у світі. Це пояснюється потребою швидко реагувати і підлаштовуватися під мінливу споживчу поведінку, адже без оперативної інтеграції інноваційних рішень ресторанний бізнес вмить починає зазнавати труднощів. Саме тому в цій галузі існує величезна кількість комбінацій для формування гостьового досвіду, що містить і варіативне подання їжі, і створення унікального враження, як наприклад вечері на висоті і обслуговування роботами- офіціантами.
COVID-19 та карантин спричинили масштабний злам в економіці не лише України, але й усього світу, змусивши бізнес пристосуватися до нових, складніших реалій. Ресторанні тренди змінюються швидко, особливо це пов'язано з уведенням карантинних заходів у світі.


Повний текст:

PDF

Посилання


Коронавірус VS бізнес: половина підприємців здатні протриматися в умовах карантину не більше місяця [Електроний ресурс]. – Режим доступу: https://sup.org.ua/uk/news/419. – Назва з екрана.

Рестораны- автоматы и вендинговые кафе при пандемии: инновации из прошлого. [Електроний ресурс]. – Режим доступу: https://termt.ru/ news/restorany- avtomaty-pri-pandemii /.


Посилання

  • Поки немає зовнішніх посилань.