СУЧАСНА УКРАЇНСЬКА КУХНЯ: НЕ МІФ І НЕ ВИГАДКА

Людмила Шастало

Анотація


Інновації, прогрес та технології – процеси, які торкнулися кухні та гастрономії загалом.
Сьогоднішня українська кухня має той самий автентичний смак, який повертає нас у дитинство, але вже в сучасній інтерпретації, та має інстаграмний вигляд.
Саме для популяризації української кухні та відродження давно забутих українських страв був створений ресторан української кухні «Дефіляда», розташований у місті Новояворівську. Місія нашого закладу – пропагувати українську кухню як власну ідентичність, унікальність, адже це наш генетичний код, який не маємо права знищити чи забути. Ми безпринципові у виборі локальних та сезонних продуктів, співпрацюємо із місцевими фермерами, таким чином пропонуючи нашому гостеві справжній домашній продукт [1].
Італійці ходять у піцерії, німці – у паби, китайці – у суші-бари, грузини – у хінкальні, а українці мають ходити в українські ресторани!


Повний текст:

PDF

Посилання


Дефіляда [Електронний ресурс]. – URL: https://www.facebook.com/ defilada.restaurant/.


Посилання

  • Поки немає зовнішніх посилань.