ПРОСУВАННЯ ПОСЛУГ У СИСТЕМІ HoReCa

Людмила Кюрчева, Анастасія Ганчева

Анотація


Сьогодні в Україні останнім часом широкого розвитку набувають проєкти надання послуг у системі HoReCA на узбережжі Азовського моря. Цінність таких проектів полягає в унікальній товарній пропозиції. Конкурентна перевага ресторанів у реалізації страв із місцевих рибопродуктів та обслуговування клієнтів.
Ключовими чинниками ринкового середовища, які можуть впливати на економічні результати діяльності ресторанів є, рівень конкуренції серед об'єктів відпочинку на узбережжі Азовського моря, платоспроможність клієнтів обраного сегмента ринку, залежність роботи ресторанів від сезону відпочинку на узбережжі Азовського моря, інноваційні заходи в облаштуванні ресторанів біля води, а також створенні унікальних пересувних платформ, наявність постачальників якісних харчових продуктів, різноманітність видів риб в басейні Азовського моря [1].


Повний текст:

PDF

Посилання


Роль збалансованого харчування в сучасній продовольчій системі України. Висновки Національного діалогу «Трансформація продовольчих систем: український контекст». – URL: http://surl.li/aibbl

Food Service Market: Global Industry Trends, Share, Size, Growth, Opportunity and Forecast 2021–2026. – URL: https://www.imarcgroup.com/foodservice- market


Посилання

  • Поки немає зовнішніх посилань.