АКТУАЛЬНІСТЬ УДОСКОНАЛЕННЯ МОЛОКОВМІСНИХ КИСЛОМОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ
Анотація
Для вирішення проблеми незбалансованості раціону єдиним правильним напрямом є корекція харчового статусу за рахунок інноваційних продуктів, здатних позитивно вплинути на відновлення нормального функціонування усіх систем організму, здійснювати профілактику захворювань і тим самим сприяти продовженню життя та підвищенню працездатності. Саме тому якісні харчові продукти – це один із найважливіших чинників, який визначає рівень здоров’я населення країни [2].
Повний текст:
PDFПосилання
Harayama T. Roles of polyunsaturated fatty acids, from mediators to membrane / Harayama T., Shimizu T. // J. Lip Res. – 2020. – 61. – P. 1150–1160.
Managing quality and safety during the production of yoghurt with honey products Science and innovation / Merzlov S., Rudakova T., Snizhko O., Narizhnyy S. // Science and Innovation. – 2018. – Vol.6. – P. 22–34.
Giha V. How does milk fat replacement influence cheese analogue microstructure, rheology, and texture profile? / Giha V. Ordoñez M. J. Villamil R. // Journal of food science. – 2021. – URL: https://onlinelibrary.wiley.com/ doi/10.1111/1750–3841.15799
Баланси та споживання основних продуктів харчування населенням України. – URL: http://www.ukrstat.gov.ua/druk/publicat/kat_u/2019/zb/07/ zb_bsoph2018_pdf.pdf
Посилання
- Поки немає зовнішніх посилань.