АНАЛІЗ РИНКУ ВИНА РІЗНИХ РЕГІОНІВ СВІТУ У РЕСТОРАНІ-КРАМНИЦІ «ВИНО & М'ЯСО» У КОНТЕКСТІ РОБОТИ СОМЕЛЬЄ
Анотація
Метою цієї роботи є аналіз ринку вина різних регіонів світу у ресторані- крамниці «Вино & М'ясо» у контексті роботи сомельє.
Повний текст:
PDFПосилання
Паска М. З. Організація роботи сомельє : методичні вказівки для практичних занять. Спеціальність 241 Готельно-р есторанна справа, рівень вищої освіти «бакалавр» (для студентів 4 курсу факультету туризму та ЗО), кафедра готельно- ресторанного бізнесу. Львів, 2019.
Лупенко Ю. О. Сучасні тенденції розвитку ринку продукції виноградарства в Україні / Лупенко Ю. О. // Виноградарство і виноробство : міжвідомчий тематичний науковий збірник. – Одеса : ІВіВ ім. В. Є. Таїрова, 2015. – Вип. 52. – С. 119–122.
Басюк Д. І. Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно- ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. м. Київ, 29–30.10.2012 р. – Київ : НУХТ, 2012. – 409 с.
Паска М. Теоретичні аспекти розвитку барної справи / Марія Паска, Катерина Потопа // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : семінару (3 жовтня 2019 р., с. Гута). – Львів, 2020. – С. 56–57.
Радзімовська О. Аналіз діяльності мережі чеської пивоварні «Старгород» на ресторанному ринку Львова / О. Радзімовська, М. Паска, В. Холявка // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез міжнар. наук.-практ. конф. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. – С. 106–109.
Посилання
- Поки немає зовнішніх посилань.