АНАЛІЗ РИНКУ ВИНА РІЗНИХ РЕГІОНІВ СВІТУ У РЕСТОРАНІ-КРАМНИЦІ «ВИНО & М'ЯСО» У КОНТЕКСТІ РОБОТИ СОМЕЛЬЄ

Роксолана Калитин, Ольга Радзімовська, Марія Паска

Анотація


Ресторанний бізнес є однією із найбільш значущих складових частин індустрії гостинності [1]. Водночас ресторанний бізнес, з одного боку, є засобом високоліквідного використання капіталу, а з іншого – середовищем із високим ступенем конкурентності [4]. Усі заклади та підприємства повинні мати високий рівень конкурентоспроможності. Кожен заклад має концепцію, рівень та організації ресторанного господарства, кухні, сомельє [2]. Наприклад, ресторан- крамниця «Вино & М’ясо» – це мережа закладів ресторанного господарства, які здійснюють свою діяльність для одержання прибутку та створені для виробництва та реалізації кулінарної продукції.
Метою цієї роботи є аналіз ринку вина різних регіонів світу у ресторані- крамниці «Вино & М'ясо» у контексті роботи сомельє.


Повний текст:

PDF

Посилання


Паска М. З. Організація роботи сомельє : методичні вказівки для практичних занять. Спеціальність 241 Готельно-р есторанна справа, рівень вищої освіти «бакалавр» (для студентів 4 курсу факультету туризму та ЗО), кафедра готельно- ресторанного бізнесу. Львів, 2019.

Лупенко Ю. О. Сучасні тенденції розвитку ринку продукції виноградарства в Україні / Лупенко Ю. О. // Виноградарство і виноробство : міжвідомчий тематичний науковий збірник. – Одеса : ІВіВ ім. В. Є. Таїрова, 2015. – Вип. 52. – С. 119–122.

Басюк Д. І. Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно- ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. м. Київ, 29–30.10.2012 р. – Київ : НУХТ, 2012. – 409 с.

Паска М. Теоретичні аспекти розвитку барної справи / Марія Паска, Катерина Потопа // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : семінару (3 жовтня 2019 р., с. Гута). – Львів, 2020. – С. 56–57.

Радзімовська О. Аналіз діяльності мережі чеської пивоварні «Старгород» на ресторанному ринку Львова / О. Радзімовська, М. Паска, В. Холявка // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез міжнар. наук.-практ. конф. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. – С. 106–109.


Посилання

  • Поки немає зовнішніх посилань.