СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ
Анотація
Отже, підприємствам готельно- ресторанного бізнесу необхідно не тільки адаптуватися до змін, а цілеспрямовано створювати можливості для утримання на ринку та знаходити нові вектори розвитку [1–2].
Повний текст:
PDFПосилання
Давидова О. Ю. Концептуальні фактори розвитку готельно- ресторанної галузі України / Давидова О. Ю., Ліннік В. Ю. // Вісник Одеського національного університету ім. І. І. Мечникова. Серія: Економіка : зб. наук. пр. – Одеса, 2015. – Т. 20, вип. 6. – С. 36–40.
Давидова О. Ю. Формування системи адаптивного інноваційного управління розвитком підприємств готельно-р есторанного господарства / Давидова О. Ю. // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : зб. наук. пр. – Харків : ХДУХТ, 2019. – вип. 1(29). – С. 195–207.
Sustainable development of enterprises with digitalization of the economic management / Davydova O., Kashchena N., Staverska T., Chmil H. // International Journal of Advanced Science and Technology. – 2020. – Vol. 29, N. 8s. – Р. 2370–2378.
Давидова О. Ю. Система організації мотивації працівників як фактор підвищення процесу інтелектуалізації на підприємствах / Давидова О. Ю., Чобіток В. І. // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : зб. наук. пр. – Харків : ХДУХТ, 2020. – Вип. 2(32). – С. 188–199.
Посилання
- Поки немає зовнішніх посилань.