ДОСЛІДЖЕННЯ СУЧАСНИХ КУЛІНАРНИХ ТРЕНДІВ У ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА МІСТА КИЄВА

Дарина Діденко, Артем Ущаповський

Анотація


Вступ. Кулінарне мистецтво постійно вдосконалюється. Тенден-
ції на ринку ресторанних послуг пов’язані насамперед із рівнем соціально- економічного розвитку суспільства та зміною структури попиту і пропозиції.
Суттєво підвищився попит та прагнення людей вживати здорову та корисну їжу, яка збагачує організм людини нутрієнтами.
Мета – дослідження кулінарних трендів у закладах ресторанного
господарства міста Києва.
Провідні ресторатори постійно вигадують нові формати і впроваджують сучасні кулінарні тренди для того, щоб виділитися на ринку ресторанних послуг і завоювати лояльність свого споживача. Тому щоразу популярнішими стають такі напрями, як молекулярна кулінарія, фудпейринг, здорове харчування.


Повний текст:

PDF

Посилання


Огійчук, С. М. Розробка технології кулінарної продукції за рекомендаціями фудпейрінгу / С. М. Огійчук, О. В. Нєміріч, І. М. Устименко // Сучасні інноваційні технології у сфері готельно-р есторанного господарства : матеріали ІІІ студент. наук. інтернет-конф., 17 червня 2020 р. – Чернівці, 2020. – С. 38–40.

Мальська М. П. Ресторанна справа: технологія та організація обслуговування туристів (теорія та практика): підручник / / М. П. Мальська, О. М. Гаталяк, Н. М. Ганич – Київ : Центр учбової літератури, 2013. – 304 с.

Арпуль О. В., Удовицький В. В. / «Sous- Vide» технологія як метод оброблення м’ясних продуктів // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей : програма і матеріали ІІ Міжнар. наук.-техн. конф., 20–21 березня 2013 р. – Київ : НУХТ, 2013. – С. 45–46.


Посилання

  • Поки немає зовнішніх посилань.