ФУНКЦІОНУВАННЯ ЗАКЛАДІВ ГОТЕЛЬНО- РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА В УМОВАХ ПАНДЕМІЇ СOVID-19

Ольга Дулька, Софія Бенедичук

Анотація


Заклади індустрії гостинності мають велике соціально- економічне значення для країни. Щороку популярність закладів ресторанного та готельного господарства збільшується, тому розвиткові та вдосконаленню діяльності приділяють значну увагу. Однак в умовах сьогодення ця галузь значно постраждала від пандемії та обмежувальних заходів, які були спрямовані на боротьбу з нею. Для того, щоб бізнес розвивався та функціонував в умовах пандемії COVID-19, необхідно вживати комплекс дій щодо підвищення чинників якості, комфортабельності і зручності керування закладом та задовольняти протиепідемічні вимоги.
Готель «RamadaEncorebyWyndham» (м. Київ) є одним із найперспективніших ділових закладів, який увів суттєві зміни у своїй роботі під час карантину та гарантував максимально можливу безпечність та надійність для гостей. Однак найбільшою проблемою стало гарантування безпеки персоналу та гостей [1].


Повний текст:

PDF

Посилання


Офіційний сайт [Електронний ресурс]. – URL: https://ramadaencorekiev.

com/uk/.


Посилання

  • Поки немає зовнішніх посилань.