ІННОВАЦІЙНА ПОСЛУГА ЯК ТЕНДЕНЦІЯ РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВ СФЕРИ ГОСТИННОСТІ

Діана Курмач, Лариса Шаран

Анотація


Засоби розміщення постійно перебувають в умовах гострої конкурентної боротьби, які вимагають постійного вдосконалення та інновацій, а саме: нових методів управління персоналом, інфраструктурних та технологічних інновацій, створення нових ніш на ринку послуг [1].
Для підвищення конкурентоспроможності українських готелів пропонуємо впровадити додаткову інноваційну послугу для молодят [2, 3, 4].
Така послуга буде впроваджена в екоготелі в с. Стрілкове Херсонської області, оскільки для багатьох «зелений» спосіб мислення та життя є основою для прийняття рішень.
Сучасний світ не стоїть на місці і виклики сьогодення не впливають на бажання молодих людей, які хочуть об’єднати свої серця не за традиційним алгоритмом: сірі стіни РАЦСу і формальна обстановка з державними реєстраторами шлюбу.
Інформація закордонних сайтів вказує на те, що ця інноваційна послуга є молодою і наявна серед асортименту додаткових послуг гостинності в засобах розміщення лише впродовж двох останніх років. Саму послугу надають у мальовничих і популярних історичних місцях, на березі моря або океану. Весільна церемонія зазвичай відбувається з реєстрацією шлюбу в країні, яку обрали молодята.
В українських засобах розміщення ця інноваційна послуга досить нерозвинута й обмежена, оскільки за проведення самого заходу відповідають декілька організацій.


Повний текст:

PDF

Посилання


Туризм та готельний бізнес в Україні. [Електронний ресурс]. – URL: http://prohotelia.com.ua

Підготовка до весілля [Електронний ресурс]. – URL: https://hotwed.com.ua/pidgotovka-do-vesillya- pokrokovo

Особливості весільних церемоній [Електронний ресурс]. – URL: http://persona- grata.biz/osoblyvosti- vyjiznoji-tseremonii

Херсонська область [Електронний ресурс]. – URL: https://www.tripadvisor.ru/Attractions-g2693127-Activities- Kherson_Oblast.html


Посилання

  • Поки немає зовнішніх посилань.