ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ БУКОВИНИ

Тетяна Марусяк, Тетяна Незвещук-Когут

Анотація


Готельно-р есторанне господарство є важливим складником туристичної індустрії України. Однією із найпривабливіших територій для туристів із різних областей України та країн світу є дозвільний потенціал Буковини, яка приваблива географічним розташування, сприятливими природно- кліматичні умовами, рекреаційним ресурсним потенціалом, соціально-к ультурними та історичними традиціями, що розкривають широкі перспективи для розвитку готельно- ресторанної діяльності краю [2].
У зв’язку із ситуацією, яка складається в Україні та світі, зокрема пандемією COVID-19, економічною кризою, нестабільністю доходів населення, підвищенням цін на товари та послуги, заклади готельно- ресторанного бізнесу переживають нелегкі часи


Повний текст:

PDF

Посилання


Діяльність суб’єктів господарювання Чернівецької області у 2019 р. Статистичний збірник діяльності суб’єктів господарювання Чернівецької області у 2019 році / за ред. Арделян І. Д. – Чернівці, 2020. – 182. с.

Бізнес у Чернівцях. – URL: https://city.cv.ua/mt/biznesu/biznes-u-chernivtsiah-56.


Посилання

  • Поки немає зовнішніх посилань.