ФОРМУВАННЯ ЗДОРОВОГО ХАРЧОВОГО СЕРЕДОВИЩА ЧЕРЕЗ ВПЛИВ ПІДПРИЄМСТВ HoReCa
Анотація
Повний текст:
PDFПосилання
Качка Т. Головним пріоритетом розвитку продовольчих систем в Україні є здорове харчування для всіх. Підготовчий Саміт ООН з продовольчих Сучасні тенденції та стратегії розвитку готельно-ресторанного бізнесу › Секція 1 › 87 систем. Міністерство економіки України. – URL: http://surl.li/aibbg (опубліковано 28 липня 2021 року).
Trends in global agricultural land use: implications for environmental health and food security / Ramankutty, N., Mehrabi, Z., Waha, K., Jarvis, L., Kremen, C., Herrero, M., & Rieseberg, L. H. // Annual review of plant biologyю. – 2018. – № 69. – Р. 789–815.
Роль збалансованого харчування в сучасній продовольчій системі України. Висновки Національного діалогу «Трансформація продовольчих систем: український контекст». – URL: http://surl.li/aibbl
The High Level Panel of Experts. Report # 12 – Nutrition and food systems HLPE, 2017. – URL: http://www.fao.org/3/i7846e/I7846E.pdf
Affordability of the EAT–Lancet reference diet: a global analysis / Hirvonen, K., Bai, Y., Headey, D., Masters, W. A. // The Lancet Global Health. – 2020. – Vol.8(1). – Р.59–66. https://doi.org/10.1016/S 2214–109X(19)30447–4
Food Service Market: Global Industry Trends, Share, Size, Growth, Opportunity and Forecast 2021–2026. – URL: https://www.imarcgroup.com/foodservice- market.
Посилання
- Поки немає зовнішніх посилань.