ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ В УКРАЇНІ

Поліна Шмадченко, Олена Жихор

Анотація


Ресторан – заклад громадського харчування, який має широкий асортимент страв.
Ресторанний бізнес – підприємницька діяльність за рахунок власних або позикових коштів на свій ризик і під свою відповідальність у галузі ресторанної справи. Одна із сучасних галузей, яка перспективно розвивається в індустрії гостинності [1].
Сьогодні для споживача дуже важливо поїсти не тільки смачно, але і швидко. Для цього ресторанові дуже важливо оптимізувати свої виробничі процеси. Час, коли відвідування ресторану ніяк не було пов’язане з технологіями, минув. Те, що раніше було чимось новим, наприклад онлайн- замовлення піци з доставленням або меню за QR- кодом, тепер є невід’ємною частиною обслуговування споживачів.


Повний текст:

PDF

Посилання


Давидова О. Ю. Інформаційно-комп’ютерні інновації в ресторанному бізнесі / Давидова О. Ю., Полстяна Н. В. // Комунальне господарство міст. – 2012. – № 106. – С. 403–408.

Технології та інновації [Електронний ресурс]. – URL: https://sfii.gov.ua/tehnologii-ta-innovacii-yaki-zminjujut- restorannij-biznes/

Карантинний рік для управлінських ресторанів [Електронний ресурс]. – URL: https://forbes.ua/news/karantinniy-rik-dlya-ukrainskikh- restoraniv-ta-kafe-v-2020-mu-ikh-kilkist- zmenshilas-mayzhe-na-4–000zakladiv-30032021–1255

Головні тренди ресторанного бізнесу [Електронний ресурс]. – URL: https://artofcooking.com.ua/blog/golovni- trendi-u-restorannomu- biznesi


Посилання

  • Поки немає зовнішніх посилань.