ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ВИРОБНИЦТВА ЕКОПАКОВАННЯ

Ольга Романовська, Інна Бирзу

Анотація


Вступ. М'ясо – це продукт з обмеженим терміном придатно-
сті. Згідно з санітарно-г ігієнічними нормами України, продукти такого типу слід транспортувати в пакованні. Також потрібно зазначити, що для тривалого терміну зберігання потрібне належне пакування.
Ринок України поступово розвивається в напрямі створення якісних товарів у надійному пакованні. Сучасне паковання стало інструментом дії на споживачів ринку. Споживачі швидко реагують на функції паковання, зокрема на її зручність у користуванні, привабливий дизайн, форму, колір, наявну інформацію на пакованні [1].
Метою дослідження є визначити перспективи розвитку пакувальних матеріалів харчових продуктів.


Повний текст:

PDF

Посилання


Сирохман І. В. Товарознавство пакувальних товарів і тари : підручник / Сирохман І. В., Завгородня В. М. – Київ : Центр учбової літератури, 2009. – 616 с.

Сирохман І. В. Товарознавство м’яса і м’ясних товарів : підручник. 2-ге вид. перероб. та доп. / Сирохман І. В., Лозова Т. М. – Київ : Центр учбової літератури, 2009. – 378 с.

Сайт журналу «Упаковка». – URL: https://fliphtml5.com/ehhju/jwyb/basic.

Сайт телеканалу «24». – URL: https://simya.24tv.ua/6_ukrayinskih_eko_startapiv_yaki_pidkorili_svit_n1245670.


Посилання

  • Поки немає зовнішніх посилань.