ФУНКЦІОНАЛЬНІ ВЛАСТИВОСТІ КАВИ

Орися Іжевська

Анотація


За динамікою розвитку кавової галузі HoReCa, яка створила попит на категорію fresh coffee, кавовий бізнес в Україні стрімко розвивається. Окрім цього, позитивний вплив на ринок кави сприяє укладенню договорів про вільне постачання з провідними країнами- виробниками – В’єтнамом і Бразилією, а також угода про асоціацію з ЄС щодо стандартизації товарів і послуг.
Констатація факту поступової зміни культури споживання кави свідчить про те, що замість домашньої чи офісної кави українці дедалі частіше віддають перевагу каві у закладах громадського харчування, тобто в кафе або ресторані, і каві з собою. Це одночасно призводить до появи напівпрофесійних і професійних кавомашин вдома чи в офісах, які дають змогу робити напій, що не поступається якістю каві, приготовленій у ресторані або кафе.


Повний текст:

PDF

Посилання


Іжевська О. П. Технологія продукції ресторанного господарства : навч. посіб. / О. П. Іжевська. – Львів, 2020. – 290 с.

ГОСТ Р 51881–2002. Кава натуральна розчинна. Загальні технічні умови.

Коробкина З. В., Страхова С. А. Товароведение и экспертиза вкусовых товаров / Коробкина З. В., Страхова С. А. – Москва : Колос, 2003.

Кофе [Электронный ресурс]. – URL: https://kofella.net/vse-o-kofe/hlorogenovaya- kislota.html

Кулинария [Электронный ресурс]. – URL: http://bukvar.su/kulinarija/153190


Посилання

  • Поки немає зовнішніх посилань.