ФЕРМЕНТОВАНІ ПРОДУКТИ – СУЧАСНИЙ ТРЕНД ДО РОЗШИРЕННЯ АСОРТИМЕНТУ ПРОДУКЦІЇ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА

Наталія Петришин, Ірина Ланиця

Анотація


На сьогодні використання нових підходів під час приготування традиційних страв з використанням інноваційних технологій є однією з основних умов забезпечення конкурентоздатності та успішної роботи закладів ресторанного господарства на ринку гостинності України.
Пріоритетним напрямом розвитку закладів ресторанного господарства є створення нових видів продукції з поліпшеними споживчими властивостями, що містять вітаміни, мікроелементи, корисні «живі» бактерії, які допомагають перетравлювати їжу і зміцнювати імунітет. Відомо, щоб відновити життєстійкість мікрофлори кишківника, досить додати в меню низку ферментованих продуктів.


Повний текст:

PDF

Посилання


Ресторатор [Електронний ресурс]. – URL: https://restorator.chef.ru/.

Ресторани [Електронний ресурс]. – URL: http://restaurant­ consulting.com.ua/zhurnal­r estorator


Посилання

  • Поки немає зовнішніх посилань.