ІННОВАЦІЙНІ СПОСОБИ ПАКУВАННЯ М’ЯСНИХ ВИРОБІВ
Анотація
Вступ. Конкуренція серед українських виробників м’ясних виробів
зумовлена прагненням забезпечити високу конкурентоспроможність власної продукції на споживчому ринку. Тенденцією сучасного ринку м’ясних виробів є використання ресурсозбережного пакування з екологічно чистої сировини, що забезпечить гарантовану якість продукції впродовж терміну його зберігання та реалізації.
Мета – дослідити нові можливості українського пакування м’яса та м’ясопродуктів, спрямованих на підвищення рівня безпеки і якості харчових продуктів.
зумовлена прагненням забезпечити високу конкурентоспроможність власної продукції на споживчому ринку. Тенденцією сучасного ринку м’ясних виробів є використання ресурсозбережного пакування з екологічно чистої сировини, що забезпечить гарантовану якість продукції впродовж терміну його зберігання та реалізації.
Мета – дослідити нові можливості українського пакування м’яса та м’ясопродуктів, спрямованих на підвищення рівня безпеки і якості харчових продуктів.
Повний текст:
PDFПосилання
Янчева М. О. Фізико- хімічні та біохімічні основи технології м'яса та м'ясопродуктів / Янчева М. О., Пешук Л. В., Дроменко О. В. – Київ : Центр учбової літератури, 2009. – С. 10.
Сайт спільноти «М’ясна індустрія». – URL: https://mi.harchovyk.com/pershe- organichne-pakuvannya-dlya-myasa- zaprovadyly-u-velykobrytaniyi/.
Сайт компанії «Sirius extrusion». – URL: https://sirius.pro/uk/.
Сайт компанії «Пентопак». – URL: https://pentopak.com/product/termousadkovij- paket-pentavak.
Посилання
- Поки немає зовнішніх посилань.