ІННОВАЦІЙНІ СПОСОБИ ПАКУВАННЯ М’ЯСНИХ ВИРОБІВ

Ольга Романовська, Леся Філікович

Анотація


Вступ. Конкуренція серед українських виробників м’ясних виробів
зумовлена прагненням забезпечити високу конкурентоспроможність власної продукції на споживчому ринку. Тенденцією сучасного ринку м’ясних виробів є використання ресурсозбережного пакування з екологічно чистої сировини, що забезпечить гарантовану якість продукції впродовж терміну його зберігання та реалізації.
Мета – дослідити нові можливості українського пакування м’яса та м’ясопродуктів, спрямованих на підвищення рівня безпеки і якості харчових продуктів.


Повний текст:

PDF

Посилання


Янчева М. О. Фізико- хімічні та біохімічні основи технології м'яса та м'ясопродуктів / Янчева М. О., Пешук Л. В., Дроменко О. В. – Київ : Центр учбової літератури, 2009. – С. 10.

Сайт спільноти «М’ясна індустрія». – URL: https://mi.harchovyk.com/pershe- organichne-pakuvannya-dlya-myasa- zaprovadyly-u-velykobrytaniyi/.

Сайт компанії «Sirius extrusion». – URL: https://sirius.pro/uk/.

Сайт компанії «Пентопак». – URL: https://pentopak.com/product/termousadkovij- paket-pentavak.


Посилання

  • Поки немає зовнішніх посилань.