КУЛІНАРНІ ТРЕНДИ ФРАНЦІЇ

Марія Філь

Анотація


Французьку кухню справедливо вважають зразком світової кулінарії, еталоном вишуканості та витонченості, оскільки вона ґрунтується на вмілому доборі продуктів і грамотному поєднанні інгредієнтів, а також скрупульозній увазі до найдрібніших деталей.
У Франції розрізняють регіональну, загальнопоширену і вишукану кухні. Регіональну французьку кухню поділяють на ельзаську, бургундську, овернську, бретонську, нормандську й провансальську.


Повний текст:

PDF

Посилання


Гастрономічний туризм в європейських країнах [Електронний ресурс]. – URL: http://repository.ldufk.edu.ua/bitstream/606048/11016/1/.

Мальська М. П. Гастрономічний туризм : навч. посіб. / Мальська М. П., Філь М. І., Пандяк І. Г. / Київ : Каравела, 2021. – 304 с.


Посилання

  • Поки немає зовнішніх посилань.